Az almát hámozzuk meg, majd aprítsuk fel kis kockákra, majd az eprekkel is tegyük ugyanezt.
A lisztet és a keményítőt mérjük ki egy külön tálba és keverjük el egymással.
Az összevágott gyümölcsökhöz adjuk hozzá a citromlevet, a fahéjat, a cukrot és a lisztkeveréket, majd jó alaposan keverjük el.
A leveles tésztát tekerjük ki, villával pedig szúrjuk meg pár helyen, hogy alaposabban át tudjon sülni.
A tölteléket felezzük el és helyezzük a tésztára úgy, hogy a tészta két szélén hagyjunk körülbelül 5-10 centi helyet. Ezt a két szélét hajtsuk fel rá, majd szorosan tekerjük fel.
Csináljuk meg ugyanezt a másik tésztával is.
Ha megvagyunk a formát kenjük ki kevés olajjal, majd hintsük meg egy kis liszttel, hogy ne tapadjon bele a tészta. Fedjük le és mehet is a 200 C fokon 15 percre a sütőbe. (kemencében 200 C fokon 10 percig süssük) Ha letelt az idő vegyük le a tetejét és fordítva tegyük vissza a kemencébe, amíg meg nem pirul a teteje.
Tálaljuk friss mentával!
Ha kíváncsi vagy hogyan készítsd el, nézd meg a videót!