A banánt meghámozom, majd a tojásokkal és az eperrel együtt leturmixolom. A receptben fagyasztott epret használtam, de friss eperrel is elkészíthetjük.
Ezután egy tálba öntöm, majd hozzáadom a sütőport, a kakaót, az édesítőt és alaposan elkeverem.
Egy körülbelül 25 cm széles tortaformába öntöm, majd mehet az előmelegített sütőbe 25 percre 170 C fokon. A formát kókuszolaj sprayvel fújtam ki, hogy biztosan ne tapadjon bele a tészta.
Amikor letelt az idő vegyük ki és hagyjuk hűlni. Amikor már langyos kiveszem a formából, majd fejjel lefelé visszateszem, így szép egyenes lesz a teteje.
A csokit felkockázom, hozzáadom a vajat és a tejet, majd mikróban 1-2 perc alatt megolvasztom. Alaposan elkeverem, majd a süti tetejére öntöm.
A diót apró darabokra vágom és megszórom vele a tetejét. 30 percre hűtőbe teszem, majd szeletelhető is.