Hirdetés
Gránátalmás káposzta saláta

Gránátalmás káposzta saláta

A káposztákból vékony szeleteket vágok, majd ezeket további 2 részre vágom.

A paprika magházát a magokkal együtt eltávolítom, majd félbevágom és 3-4 mm-es szeletekre vágom. 

Gránátalmás káposzta saláta

A gránátalmát szétbontom, a magok közül eltávolítom a vékony fehér héj darabokat. A zöldségeket és a magokat egy nagy tálba teszem.

Megszórom a fűszerekkel, hozzáadom az olívaolajat és a fehérbor ecetet, majd alaposan elkeverem. 

 

Ha kíváncsi vagy, hogyan készítsd el, nézd meg ezt a videót!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dizájnkonyha (@dizajnkonyha) által megosztott bejegyzés

TUTI TIPP

A fűszerek esetén a szárított hozzávalókat frissre is cserélheted és fordítva. Ha épp nincs otthon friss petrezselymed, adj hozzá egy teáskanál szárított, morzsolt petrezselymet.

Hozzávalók

  • 200 g lilakáposzta
  • 200 g fehér káposzta
  • 1 db kápia paprika
  • ½ gránátalma
  • 1/4 citrom leve
  • 1 ek fehérborecet
  • 2 ek olívaolaj
  • 1 tk menta
  • ¼ csokor friss petrezselyem
Hirdetés
Dizájnkonyha az ország legújabb online gasztro magazinja!

Legnépszerűbb cikkek
Hirdetés

Hirdetés
Kövesd a Dizájnkonyha recepteket a Youtubeon!

  • 200 g lilakáposzta
  • 200 g fehér káposzta
  • 1 db kápia paprika
  • ½ gránátalma
  • 1/4 citrom leve
  • 1 ek fehérborecet
  • 2 ek olívaolaj
  • 1 tk menta
  • ¼ csokor friss petrezselyem
Hirdetés

próbáld ki a többi receptünket is!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz.
Kérjük, támogass bennünket a blokkolók letiltásával.

a hatodik szeretetnyelv