Egy kezeletlen narancs héjából zöldséghámozó segítségével vágjunk vékony szeleteket.
A narancsot ezután vágjuk félbe és csavarjuk ki a levét. A poharak füstöléséhez barkács boltokban is kapható, grillezéshez és füstöléshez való, kis kiszerelésű forgácsot használtam. Többféle ízesítésből is választhatunk, én maradtam az alap, natúr változatnál.
Egy kevés forgácsot tegyünk nem gyúlékony felületre, ehhez egy csempelapot használtam. A legkönnyebb zsebsárkánnyal meggyújtani, de öngyújtót és gyufát is használhatunk hozzá. Mindenképpen legyünk körültekintőek a folyamat során. Amikor meggyulladt kicsit hagyjuk égni, majd a láng lecsillapodik és parázslani fog. Ekkor fordítsuk rá a poharat és hagyjuk rajta 1-2 percig, hogy átvegye az ízvilágát.
A pohárba ezután tegyünk egy kevés mézet, szegfűszeget. Adjuk hozzá a gint, a gyömbért, a narancslét és a forró vizet, majd keverjük el. Díszítsünk a narancshéj szelettel.
Csak 18 éven felülieknek! Fogyaszd felelősséggel!