A Dutch Baby, vagyis a palacsintafelfújt elképesztően egyszerűen elkészíthető. Látványra és ízre pedig igazán kifogástalan.
A hozzávalókat – a vaj kivételével egy turmixba öntöm, majd addig keverem vele, amíg a tészta szépen össze nem áll, csomómentes nem lesz.
Ezután egy hőálló edényt melegítsünk fel, majd mikor már alaposan átmelegedett olvasszuk meg rajta a vajat. Közepes hőfokon dolgozzunk, nehogy a vaj odaégjen.
Amikor a vaj felolvad beleöntöm az összeturmixolt tésztát, majd mehet is az előmelegített sütőbe 200-220 C fokon 20 percre.
Ha letelt az idő vegyük ki és tálaljuk gyümölcsökkel, lekvárral és porcukorral.
Ha kíváncsi vagy hogyan készítsd el nézd meg ezt a videót!
A videó létrejöttét a Russell Hobbs Magyarország biztosította.