A camembert sajtot ujjnyi távolságban, félig bevagdosom, majd 90 fokban elforgatva megismételjük, így négyzetesen beirdalva. Ezt az oldalát megkenem 1 evőkanál mézzel.
Serpenyőben kevés olivaolajat hevítek, majd mehet rá a camembert sajt a mézes oldalával lefelé. Körülbelül 5-6 percig sütöm, amíg meg nem pirul.
A szőlőszemeket félbe vágom, majd a magvakat is durván felaprítom.
Abban a serpenyőben, amiben a sajtot pirítottam, beleszórom a magvakat és gyakori kevergetés mellett 5-10 perc alatt megpirítom.
Egy hőálló edénybe szórom a szőlőket és a magvakat, elkeverem egymással. Az edény szélére húzom, hogy középen legyen hely a sajtnak, majd a lepirított oldalával felfelé középre helyezem a camembert korongot.
Egy evőkanál mézet csurgatok a sajtra és a szőlős keverékre is, meglocsolom 1-2 ek olivaolajjal, majd mehet rá a bazsalikom is.
Előmelegített sütőben, légkeverésen 180 C fokon 15 perc alatt készre sütöm.
Pirítóssal tálalom és a folyós sajtba mártogatom.
Ha kíváncsi vagy hogyan készítsd el, nézd meg ezt a videót!