A tésztát megfőzöm, majd leszűröm. A zöldségeket megtisztítom, a répát vékony szálakra vágom, a gombát felszeletelem, az újhagymát felkarikázom. Az újhagyma zöldebb részének a felét félreteszem, a többi mehet a forró wok serpenyőbe.
Magas hőfokon pirítom, addig pirítsuk, amíg megfő a tészta. Ha azt leszűrtük mehet is a zöldségekre, ráöntöm a szójaszószt és a szezámmagot, majd pár percig még pirítom.
A tofut ujjnyi vastag szeletekre vágom. Én viszonylag kis adagokat eszem, így ez nekem elég volt két étkezésre.
Egy serpenyőbe kimérem a szójaszószt és a chili mártást, majd jöhet rá a tofu, amit oldalanként 3-3 percig pirítottam a szószban közepes hőfokon.
Tésztának én wok tésztát használtam, ami újraforrás után 2-3 perc alatt elkészül, így minden egyszerre kész is lett.
A végén édes chili szósszal és a félrerakott újhagymával tálaltam.