Ha ma valami mást tennél gabonapehely helyett a reggeli tejbe vagy joghurtba, akkor ezt készítsd el!
Egy kisebb edényben elkeverem a száraz hozzávalókat, vagyis a lisztet, a fahéjat, a sütőport és az édesítőt. Megolvasztom a vajat, majd a tojást, az olajat és a vajat elkeverem egymással.
Ezután több részletben hozzáadom a lisztes keveréket és simára keverem.
Felmelegítem a gofrisütőt és olajspray-vel kifújom, hogy ne tapadjon le. Ezt elég volt egyszer, a sütés elején. Használhatunk helyette sütőecsetet és pár csepp olajat is.
A tésztát egy zacskóba szedtem, a sarkán kisebb lyukat vágtam, majd így öntöttem egy-egy rész tésztát a gofrisütőbe.
Érdemes egymástól kicsit távolabb tenni őket, hogy sülés közben a terülés miatt ne érjenek össze.
Ebből a mennyiségből körülbelül 2-3 adag készül el.