A fűszereket egy nagyobb főzőedénybe kimérem és kevés oliva olajon megpirítom. A marhahúst szeletelten vettem, ebből pedig ujjnyi vastag csíkokat vágtam.
Amikor a fűszerek intenzív illatát elkezdjük érezni, hozzáadom még a húscsíkokat és párszor átforgatva addig pirítom, amíg kérget nem kap a hús.
Ekkor mehet bele egészben a megtisztított vöröshagyma, fokhagyma és négybe vágott gomba.
Felöntöm vízzel, hozzáadom a szójaszószt és a szezámolajat majd kb 2-2,5 órát főzzük, addig amíg a hús jól át nem puhul. Ha közben hab képződik a leves tetején, azt szedjük le.
A tésztát külön vízben megfőzöm az elkészítési útmutató szerint. Én wok noodle tésztát választottam, de rizstésztával is tökéletes.
A tojásokat szintén külön edényben, annyi vízben, ami pont ellepi 10 percig főzöm.
Tálaláskor felkarikázott újhagymával, aprított kesudióval, főtt tojással és babcsírával díszítem.