Hirdetés
karácsony superleaderboard 970x90
CANEROCK KÁVÉ KOKTÉL

Rumos KÁVÉ KOKTÉL

A Jamaicai éghajlat tökéletes termesztési feltételeket biztosít a cukornád számára.

A 17. században először a spanyol telepesek kezdték meg a cukornád feldolgozását, ez a növény pedig képes volt a terület gazdaságát, kultúráját és iparát egyaránt formálni.

Jamaica exkluzív termelési módszereket fejlesztett ki és tartott fenn, amelyek továbbra is páratlan rumokat állítanak elő.

A Rumos Kávé koktél elkészítéséhez első lépésként főzzünk le egy adag kávét. A hozzávalókat ezután tegyük egy shakerbe és adjunk hozzá egy kevés jeget is.

Rázzuk össze addig, amíg ki nem hűl. Öntsük pohárba, a tetejét pedig díszítsük pár szem kávé babbal!

CANEROCK KÁVÉ KOKTÉL

Csak 18 éven felülieknek! Fogyaszd felelősséggel!

TUDTAD?

A rum a cukornád vagy melasz erjesztésével és lepárlásával készül, és a Karib-térség egyik legismertebb itala. Érdekesség, hogy a rumot a 17. században a tengerészek és kalózok körében különösen kedvelték, sőt, a Brit Királyi Haditengerészet még évszázadokon át napi rumadaggal látta el matrózait.

Hozzávalók

  • 50 ml rum
  • 30 ml kávé
  • 20 ml kávé likőr
  • díszítéshez pár szem kávébab
Hirdetés
karácsony banner 300x600

Legnépszerűbb cikkek
Hirdetés
Kövesd a Dizájnkonyha recepteket a Youtubeon!

Hirdetés
dns központ

  • 50 ml rum
  • 30 ml kávé
  • 20 ml kávé likőr
  • díszítéshez pár szem kávébab
Hirdetés
fenntartható vásártér dizájnkonyha

próbáld ki a többi receptünket is!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz.
Kérjük, támogass bennünket a blokkolók letiltásával.