Hirdetés
fenntartható vásártér dizájnkonyha
SÖRFŐZDETÚRA SÖR KÓSTOLÁSSAL

Élményt adni örökre szól

Tökéletes ajándék karácsonyra a gasztronómia szerelmeseinek!

Az ünnepek közeledtével sokan törik a fejüket, hogy mivel lepjék meg szeretteiket. Ha az ajándékozás során valami különlegeset és személyre szabottat szeretnél adni, viszont nem szeretnél melléfogni, egy gasztronómiai élménycsomag lehet a tökéletes választás! Ez nem csupán egy ajándék, hanem egy felejthetetlen kaland, amely örök emléket szerez a megajándékozottnak.

Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy milyen varázslatos lehetőségeket rejt magában egy ilyen élménycsomag. Legyen szó ínycsiklandozó vacsorákról, különleges borvacsorákról vagy akár egy interaktív főzőkurzusról, a gasztronómia szerelmesei biztosan megtalálják a tökéletes programot.

A legnagyobb előnye ennek az ajándéknak, hogy a címzett maga választja ki, melyik gasztronómiai élményben szeretne részt venni, így az ajándékozó biztos lehet abban, hogy az ajándék garantáltan telitalálat lesz.

A TE NAPOD Harapj bele élménydobozt több, mint 40 izgalmas gasztro élményre válthatjátok be, köztük gasztro workshopokra, borvacsorákra, sörkóstolókra és mindenféle kultúra gasztronómiájának megismerésére. Lessünk is bele, nekem mik lettek a kedvenc gasztro programjaim.

 

#1 SÖRFŐZDETÚRA SÖR KÓSTOLÁSSAL

A FIRST Craft Beer programját nem érdemes kihagyni, ha szeretjük a minőségi söröket és a “How It’s Made” témájú dokusorozatokat!

SÖRFŐZDETÚRA SÖR KÓSTOLÁSSAL

Ezen a programon egy 50 perces sörfőzdei túrán vehetünk részt Budapest egyik látványos, craft sör főzdéjében. Az alapanyagok bemutatásától kezdve a sörfőzés folyamatán át, egészen a csomagolásig minden részletet megismerhetünk. A túra végén a főzde saját kóstoló termében kipróbálhatjuk a frissen készített, kiváló söröket is.

Mi is az a craft sör?
A “craft” olyan sörfőzdéket címkéz, akik magas színvonalon, minőségi sört főznek; elhatárolódva ezáltal azoktól a kézműves söröktől, amik nagyipari termelésben minőségileg igencsak megkérdőjelezhető módon készülnek.

Dizájnkonyha tipp: A főzdetúra végén mindenképp nem érdemes kihagyni a Mango Juice sört! Nekünk abszolút a kedvencünk!

 

#2 BUDAPEST RETRO ÉLMÉNYKÖZPONT BELÉPŐ RETRO HOT DOGGAL

Nosztalgikus utazás: ez a program egyedülálló lehetőséget biztosít, hogy visszarepüljünk egy kicsit a gyerekkorunkba, ráadásul igen szórakoztató módon.

BUDAPEST RETRO ÉLMÉNYKÖZPONT BELÉPŐ RETRO HOT DOGGAL

A központban számos interaktív kiállítást nézhetünk meg, ahol aktívan részt is vehetünk a múlt eseményeiben: járőrözhetünk egy igazi Lada rendőrautóval a Gazdagréti lakótelepen vagy kipróbálhatjuk magunkat bemondóként egy korabeli Híradó stúdióban is.

Mi számít retrónak?
Retrónak azok a dolgok számítanak, amik a korábbi évtizedek divatját és életstílusát tükrözik. Így már a 2000’es évek hóbortjait is ide sorolhatjuk, a kezdetét pedig a ‘60-as, 70’es évekre tehetjük.

Igazán autentikusan mutatja be a múltbeli életstílust, technológiákat és eseményeket. A Retro Bisztróban pedig meg is kóstolhatjuk a régi nagy kedvenc ételeket és italokat, így a gasztronómiai élmény is része a látogatásnak.

 

#3 FALUSI VENDÉGASZTAL PAJTA TÁRLATTAL

Ruccanjatok ki egy kicsit és merüljetek el a régi falusi világban: nézzétek meg Ságváron a Falumúzeumot és kóstoljatok bele az igazi, vidéki ízekbe is!

A falusi vendégasztal keretén belül érkezéskor frissítő házi szörpöt kóstolhatunk, majd tárlatvezetéssel megnézhetjük a falusi örökségeket: régi paraszti tárgyakat és iratokat mutatnak be, mi magunk is kipróbálhatjuk ezeket az eszközöket!

FALUSI VENDÉGASZTAL PAJTA TÁRLATTAL

Majd frissen készült kelt tésztát kóstolhatunk és megismerhetjük a Krista Porta történetét és az itt készülő kézműves termékeket, az elkészítési folyamatokat. Ezeket a finomságokat pedig meg is ízlelhetjük, ha szeretnénk vásárolhatunk is.

Miért jobbak a szezonális ételek?
A vidéki vendéglátás hagyományos elemei, mint a lekvárok, befőttek, szörpök és így tovább, mind szezonban készülnek, amikor az adott gyümölcs szedhető. Így hazai alapanyagokból készülnek, ráadásul a szezonális gyümölcsök a természetes érésnek köszönhetően ízben sokkal finomabbak, tápanyagban pedig sokkal gazdagabbak.

A helyszínen emellett Lakásétterem és Vendégház is működik, így akár egy teljes hétvégét eltölthetünk itt.

A TE NAPOD Harapj bele élménydobozt több, mint 40 izgalmas gasztro élményre válthatjátok be

A www.tenapod.shop oldalon 10 tematikából 3 féle gasztro élményajándékot találsz, köztük a Harapj bele élménycsomagot. Az ajándékutalvány 15 hónapig felhasználható, a programok folyamatosan bővülnek és akár 1 nap alatt kiszállítják Hozzád. Tökéletes ajándék lehet karácsonyra! Ha ajándék, csakis élmény!

< Vissza az előző oldalra
Hirdetés
Dizájnkonyha az ország legújabb online gasztro magazinja!

Legújabb receptek
Hirdetés
Dizájnkonyha Magyarország legújabb online recept magazinja!

Hirdetés
Kövesd a Dizájnkonyha recepteket a Youtubeon!

Hirdetés
zue online patika új év álomalak

olvass bele a többi cikkbe is!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz.
Kérjük, támogass bennünket a blokkolók letiltásával.

a hatodik szeretetnyelv