A fűszereket egy nagyobb főzőedénybe kimérem és kevés vajon magas hőfokon megpirítom. Folyamatosan kavargatom, nehogy odaégjen, 1-2 percig.
A marhahúst szeletelten vettem, ebből pedig ujjnyi vastag csíkokat vágtam.
Amikor a fűszerek intenzív illatát elkezdjük érezni, hozzáadom még a húscsíkokat és párszor átforgatva addig pirítom, amíg kérget nem kap a hús.
Ekkor mehet bele egészben a megtisztított és negyedelet vöröshagyma.
Felöntöm vízzel, hozzáadom a sót, a szójaszószt és a halszószt, majd kb 2-2,5 órát főzzük, addig amíg a hús jól át nem puhul.
A tésztát külön vízben megfőzöm az elkészítési útmutató szerint.
A tojásokat szintén külön edényben, annyi vízben, ami pont ellepi 10 percig főzöm.
Ha elkészült vegyük ki a levesből a húsokat és szűrjük le a levét.
Felkarikázott újhagymával, mungóbab csírával, főtt tojással, lime-al és friss korianderrel tálalom.