A tésztához egy edényben vizet forralok. Teszek bele egy tk sót, majd mikor már forr, beleöntöm a tésztát. Párszori kevergetés mellett kb 10 perc alatt készre főzöm.
A tésztát leszűröm, átmosom hideg vízzel, majd leöntöm egy ek olívaolajjal. Elkeverem és hagyom kihűlni, az olaj segítségével pedig nem fog összetapadni a tészta.
A tésztát ezután egy tálba öntöm, majd hozzáadom a fűszereket, a parmezánt és az olajat. Alaposan elkeverem.
Az airfryer sütő tálcájába sütőpapírt vágok, majd két adagban kisütöm a tésztát. A sütőlap felületén elegyengetem.
6 perc sütés után átkeverem és további 6 percig sütöm. Ugyanezt megcsinálom a második adag tésztával is.
Kínáljuk mártogatóssal, egy film mellé tökéletes választás!