A recept elkészítéséhez szükségünk lesz egy Y pohárra, de ennek hiányában bármilyen 150-200 ml űrmértékű pohárban tudjuk tálalni.
A pohár száját kenjük meg citrommal, majd forgassuk meg a cukorban. A citromlé segítségével a cukor rá fog tapadni az üvegre.
A jéggömb elkészítéséhez szükséges formát már előző nap töltsük fel ananászlével, ezt megtehetjük egyébként bármilyen más jégkocka készítővel is. Ha víz helyett a koktél alapját adó ananászlevet használjuk, olvadás során nem fogja felvizezni az italunkat!
A hozzávalókat mérjük ki és öntsük egy shakerbe. Adjunk hozzá egy kevés jeget, majd rázzuk össze alaposan. A cukorral díszített pohárba helyezzük az ananászleves jégkockát, majd öntsük fel az elkészült itallal.
Csak 18 éven felülieknek! Fogyaszd felelősséggel!