Hirdetés
Dizájnkonyha cikkek, életmód, receptek, mentes.
ZUE Online Patika

ZUE Online Patika

+3662886890

A környezettudatosság életünk számos területén alapvető fontosságú, egyre több ember törekszik arra, hogy környezetbarát vállalatokat és termékeket támogasson.

A ZUE Online Patikában nagy hangsúlyt fektetünk a fenntarthatóságra, és nemcsak a táplálékkiegészítőink és vitaminjaink kiváló minőségét biztosítjuk, hanem a környezetünk megóvását is szem előtt tartjuk. A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünknek köszönhetően a vállalatunk újrahasznosítható papírdobozokból és biológiailag lebomló habból készült csomagolási rendszert fejlesztett ki.

ZUE Online Patika

Újrafelhasznált dobozok

Csapatunk hatalmas lépést tett a környezetbarát vállalati működés irányába, amikor elkötelezte magát amellett, hogy kizárólag újrahasznosítható papírdobozokat használ. Ez az egyik legfontosabb első lépés, amelyet a környezettudatos csomagolási megoldások terén tenni lehet. A folyamat ökológiai lábnyomát napi szinten a felére csökkentjük azáltal, hogy a beszállítóktól a gyógyszertárba érkező összes dobozt újra felhasználjuk a vásárlóknak összeállított csomagok küldéséhez. Ezek a dobozok erős kartonból készülnek, így biztonságos utat biztosítanak a termékeknek a szállítás során. A papírdobozok ráadásul könnyen lebomlók és újrahasznosíthatók, így minimális hulladék keletkezik és az anyagok újrahasznosítása is lehetséges.

 

GreenFill térkitöltő hab

A ZUE Online Patika csapata prioritásként kezeli a csomagolóanyag-töltőanyag megreformálását. A hagyományos műanyag alapú térkitöltő anyagok helyett a GreenFill biológiailag lebomló habot választottuk új csomagolási rendszerünkhöz. Ez a hab kukorica – és burgonyakeményítő felhasználásával készül, ami azt jelenti, hogy természetes és megújuló forrásból származik. A GreenFill hab kiváló védelmet nyújt a termékeknek szállítás közben, miközben megőrzi környezetbarát jellegét. Ezenkívül a hab biológiailag lebomló, és lebomlási folyamata során nem bocsát ki mérgező szennyezőanyagokat.

ZUE Online Patika
Ez a környezettudatos csomagolási rendszer tehát számos előnyt biztosít a vállalatunk, a vásárlóink és bolygónk számára egyaránt. Az újrahasznosítható papírdobozok és a GreenFill hab lehetővé teszi a hulladék csökkentését, valamint a nyersanyagok hatékonyabb felhasználását.
Végül, de nem utolsó sorban, nem lehet eléggé hangsúlyozni a fenntartható fejlődést elősegítő és a környezeti problémákat kezelő kezdeményezések fontosságát. Ennek következtében minél többen vesszük komolyan és illesztjük be mindennapi döntéseikbe a környezettudatosságot, annál nagyobb esélyünk van a bolygónk és a jövő generációi számára egy élhetőbb környezet kialakítására.
Tegyen Ön is környezetéért és hasznosítsa újra rendeléseiből származó dobozait, vagy használja fel másra, hiszen minden kisebb cselekedet számít!

FENNTARTHATÓ, MERT:

Hirdetés
Iratkozz fel a Dizájnkonyha hírlevélre!

fenntartható cikkeink

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz.
Kérjük, támogass bennünket a blokkolók letiltásával.

a hatodik szeretetnyelv