Keller Norbert vagyok, okleveles élelmiszermérnök.
Feleségemmel tavaly alapítottuk családi manufaktúránkat, a Vadon Szószműhelyt, ahol prémium termékeket, BBQ-szószokat, csatnikat, hagymalekvárt készítünk. Mindig is érdeklődtünk a házi, tartósítási és feldolgozási praktikák iránt, szabadidőnkben mindig valami ínyencséget készítettünk. Pár éve megérett bennünk a kezdeményezés, hogy ne csupán saját részre készítsük ezeket a termékeket, hanem szélesebb körben is megismertessük az érdeklődőkkel.
Így hát, munkánk mellett – mivel jómagam főállásban baromfi-feldolgozót vezetek, feleségem pedig agrármérnök – elkezdtünk felújítani és felszerelni egy rusztikus, paraszti portát, mely mára teljesen újszerű, és minden rozsdamentes berendezéssel és alapvető műszerrel rendelkezik. Ennek az igényesen berendezett kisüzemnek nem más, mint a baranyai Észak-Hegyhát méltán híres gyöngyszeme, Alsómocsolád ad otthont.
Az alapanyagot magyar vállalkozásoktól szerezzük be, törekszünk rá, hogy kezünk közül csak kiváló minőség kerüljön ki. Saját termékeink mellett vállalunk termékfejlesztést és bérgyártást is más cégek részére, minden egyedi igényt meghallgatunk. Ugyanez igaz a céges ajándékokra, legyen szó karácsonyról, vagy promóciós ajándékokról.
Szeretnénk termékeinket minél szélesebb körben megismertetni a fogyasztókkal, viszonteladókhoz, éttermekhez bekerülni, és minél több, színvonalas, gasztronómiai rendezvényen részt venni! A sör- és borfesztiválok mellett állandó kiállítók vagyunk a Sötétvölgyi Piacon, valamint a Hóci Parti Piacon, de az érdeklődő találkozhat velünk a Bajai Beerbq fesztiválon, az Indoor- és a Corvin Sörfesztiválon, de a villányi borfesztiválokon is.
Weboldalunkon mind rólunk, mind a termékeinkről részletes ismertetőt talál a lelkes érdeklődő, és webshopunk is itt érhető el, amin keresztül az ország bármely részébe kiszállítjuk a rendeléseket. Igyekszünk minél több korosztályt megszólítani, jelen vagyunk a közösségi médiában, a Facebook felületén, és nemrégiben indítottuk el Tiktok-oldalunkat is.