Hirdetés
Dizájnkonyha cikkek, életmód, receptek, mentes.
Strucc Fészek

Strucc Fészek

+36205687460

Filozófiánkban szeretnénk kihangsúlyozni az egyén fontosságát és iránta érzett tiszteletünket.

Legalaposabb szakmai tudásunkat adjuk bele minden döntésünkbe, hiszen az emberek asztalára készülünk ételt adni, és elnyerni bizalmukat. A környezet tisztelete a legerősebb hitünk, mert így biztos, hogy a természettől mindig a  legjobbat kapjuk viszonzásul.

A Strucc Fészek családi gazdaság Jászberény határában, a 31-es úthoz közel, jól megközelíthető, de mégis csendes, nyugodt, a  természetközeli állattartáshoz ideális környezetben található.

Strucc Fészek

Családunk évtizedek óta foglalkozik mezőgazdasággal, ezen belül gyümölcstermesztéssel és állattartással, de a hagyományőrzés mellett a megújulást is fontos szempontnak tartjuk. A megújulást pedig a természethez való (újra)igazodás, nem pedig annak kizsákmányolása jelenti, talán egyre többünk számára. Ahogyan megújulás az is, hogy valami szokatlan, ismeretlen felé nyitunk.

A strucctartás mindkét ideológiát kipipálja: ennek a Magyarországon kissé furcsának ható, egzotikus állatnak a bevonásával egyrészt könnyen megvalósítható a természetközeli tartástechnológia, másrészt nyitott szemléletmódot követel meg tőlünk.

A környezet tiszteletben tartása mellett a tudatos táplálkozás az egyik alapvetésünk: struccaink GMO-mentes táplálékot kapnak, és az antibiotikumok használatát is kerüljük, szárnyasaink szükség szerinti gyógyítását gyógynövényekkel igyekszünk megoldani, citromfű, csalán és vadgesztenye-őrlemény segítségével.

Az egészségre, egészséges táplálkozásra törekvés is célunk: nem mindegy, hogy mit eszünk, és nem mindegy, hogy mit adunk gyermekeinknek enni.
A strucc feldolgozásával többféle kiváló minőségű és pozitív tulajdonságokkal bíró húst nyerhetünk.

Strucc Fészek strucc hús rendelés

A strucchús tiszta, gyakorlatilag zsírmentes, koleszterinszegény, jóízű, omlós. Fogyasztása feltétlenül javasolt a fogyókúrázóknak, szív- és érrendszeri megbetegedésben, illetve magas vérnyomásban szenvedőknek. Nagyon magas a vastartalma, ezzel együtt foszfor, kálium és magnézium tartalma is figyelemre méltó!

100 gramm strucchúsban háromszor annyi vas van, mint ugyanennyi sertés- vagy csirkehúsban. Ráadásul olyan formában, ami az emberi szervezetbe könnyebben beépül, és segíti a vörösvérsejt képződést. Ezért is javasolt kismamáknak, gyermekeknek és sportolóknak.

Mi arra törekszünk, hogy ezt minél szélesebb körrel tudassuk, és minél több ember számára hozzáférhetővé tegyük ezt a jótékony táplálékot, amelyet gazdaságunknak köszönhetően számtalan formában és ízben megkóstolhatsz!

Webshopunkon többek között találkozhatsz az alábbi termékekkel: aszaltszilvás és kacsamájas strucc pástétom, csemege és csípős strucc kolbász és szalámi, valamint strucc sonka. Továbbá különleges húsaink közül is válogathatsz!

Elérhetőségek:

Strucc Pont (bolt)
5100 Jászberény, Újerdő tanya 26.
Nyitvatartás: minden pénteken 9:00 és 15:00 között.

Webshop
www.struccfeszek.hu

FENNTARTHATÓ, MERT:

Hirdetés
Iratkozz fel a Dizájnkonyha hírlevélre!

fenntartható cikkeink

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz.
Kérjük, támogass bennünket a blokkolók letiltásával.

a hatodik szeretetnyelv