Hirdetés
fenntartható vásártér dizájnkonyha
SÓS LASSI

Sós Lassi

A joghurtot kimérem, majd hozzáadom a vizet és a fűszereket. Az egészet botmixer segítségével habosítom és alaposan elkeverem. 

Amikor kész, pohárba öntöm és egy csipet római köménnyel tálalom.

A hideg sós Lassi tökéletes kiegészítője az indiai, fűszeres fogásoknak.

Ha kíváncsi vagy, hogyan készítsd el, nézd meg ezt a videót!

SÓS LASSI

TUTI TIPP

A Lassit édesen is elkészítheted! Ehhez adj a joghurthoz 1 érett mangót, egy evőkanál mézet és némi citromlevet!

Hozzávalók

  • 500 ml natúr joghurt
  • 200 ml víz
  • ½ tk só
  • 1 tk római kömény
  • 1 tk citromlé
Hirdetés
Dizájnkonyha az ország legújabb online gasztro magazinja!

Legnépszerűbb cikkek
Hirdetés
Dizájnkonyha Magyarország legújabb online recept magazinja!

Hirdetés
Kövesd a Dizájnkonyha recepteket a Youtubeon!

  • 500 ml natúr joghurt
  • 200 ml víz
  • ½ tk só
  • 1 tk római kömény
  • 1 tk citromlé
Hirdetés
Iratkozz fel a Dizájnkonyha hírlevélre!

próbáld ki a többi receptünket is!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz.
Kérjük, támogass bennünket a blokkolók letiltásával.

a hatodik szeretetnyelv