Hirdetés
Dizájnkonyha cikkek, életmód, receptek, mentes.
SHEDO Cosmetics

SHEDO Cosmetics

+36705393009

A SHEDO natúrkozmetikumok gyógyszerészeti és aromaterápiás szakmai tudással megalkotott termékek, megbízható, optimális összetételek babák, gyerekek és érzékeny bőrű felnőttek igényeire szabva. A hatékony és biztonságos, minimalista formulák kiváló minőségű, bio minősített, növényi alapanyagokból állnak. Számunkra kiemelkedően fontos a minőség mellet a szakmaiság, ezért én magam fejlesztem és saját kezűleg készítem a kozmetikumokat.

A termékek újszülött kortól kínálnak megoldást a mindennapos bőrápolási rutinra és a felmerülő bőrproblémák kezelésére.

Shedo cosmetics

Dr Halász Dóra vagyok, szakgyógyszerész, feleség és egy gyönyörű kisfiú édesanyja. Gyógyszerészeti egyetemi tanulmányaim során megismerkedhettem számos természetes és szintetikus vegyület kémiájával, tulajdonságaival, hatásaival. Figyelmem hamar a természetes anyagok felé irányult.  A gyógynövények, növényi olajok és illóolajok ragadtak magukkal. Aromaterápiás tanulmányaim során elmélyülten foglalkozhattam kedvenc olajaimmal. Ezen tudásanyag birtokában, hosszú fejlesztés és tesztelést követően alkottam meg saját natúrkozmetikumaimat, mellyel egy régi álmom vált valóra. A SHEDO márkát férjemmel, Deák Zoltánnal közösen alapítottuk és együtt dolgozunk a vállalkozás sikerén.

Szeretem a tiszta, kiváló minőségű illóolajokat és a kozmetikumokban is szívesen használom őket. A SHEDO natúrkozmetikumok kivétel nélkül bio minősített illóolajokat tartalmaznak olyan kombinációban és koncentrációban, ami biztonsággal használható egészen csecsemő kortól. Gondoltam a legkisebbekre (0-6 hónapos újszülöttek) és azokra az érzékeny bőrű felnőttekre is, akik jobban szeretik az illatmentes termékeket, ugyanis kozmetikumaink illatmentes változatban is kaphatók (ezek a „natúr” jelölésű termékek).

https://shedo.hu/

Nem használok pálmaolajat és olyan anyagokat (pl. kőolajszármazékok, SLS, parabének), amelyek kedvezőtlen hatással lehetnek a bőr normál élettani folyamataira. A testápolóink esetén, innovatív, airless technológiával működő csomagolóanyagot használunk. Az airless flakon előnye, hogy benne biztonságosan eltartható a kozmetikum és abból teljes mértékben kinyerhető, így egy cseppje sem vész kárba.

Célunk, hogy minél több ember figyelmét felhívjuk a természetes, natúrkozmetikumokkal történő bőrápolás fontosságára.

Szeretnénk támogatni az embereket abban, hogy gyermekeik és saját maguk számára a lehető leggondosabb ápolást tudják biztosítani a természet erejével.

shedo natúrkozmetikum

www.shedo.hu

FENNTARTHATÓ, MERT:

Hirdetés
Iratkozz fel a Dizájnkonyha hírlevélre!

fenntartható cikkeink

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz.
Kérjük, támogass bennünket a blokkolók letiltásával.

a hatodik szeretetnyelv