a hatodik szeretetnyelv

Savanyításra fel!

Hirdetés
Iratkozz fel a Dizájnkonyha hírlevélre!
Most nincs miért savanyú képet vágnod!

Szeretnél pár recept ötletet,  amivel feldobhatod az ebédeket és vacsikat? Ezt az ötféle üveges finomságot fél óra alatt elkészítheted!

A savanyúságok pedig nem csupán ízletes kiegészítői az étkezéseknek, egészségügyi előnyökkel is bírnak.

Kattints a képekre a receptekért!

 

ECETES LILAHAGYMA

Az egyszerű összetevők és a hagyományos eljárások gyakran hordozzák magukban a konyhaművészet legfinomabb kincseit!

Az ecetes lilahagyma tökéletes példa erre. Ráadásul nemcsak a magyar asztalokon, de világszerte is kedvelt. Az édes és savanyú ízjegyek harmóniája a lilahagymában egy olyan különleges ízvilágot teremt, ami kiváló kiegészítője a legkülönbözőbb ételeknek.

Akár grillezett húsokhoz, akár hideg előételekhez vagy szendvicsekhez keresünk izgalmas ízkombinációt, az ecetes lilahagyma mindig remek választás.

 

Ecetes lilahagyma recept savanyúság

 

SAVANYÚ SÜTŐTÖK

A konyhai kreativitás nem ismer határokat, és éppen ez az, ami a gasztronómia világát annyira izgalmassá teszi!

A savanyú sütőtök receptje azok közé a különlegességek közé tartozik, melyek a hagyományos alapanyagok és az innovatív megközelítés találkozásánál születtek. Miközben a sütőtök sokunk számára a meleg, édes ízeket idézi, ebben a receptben egy merőben új, friss és pezsgő karaktert ölt.

 

Savanyú Sütőtök naranccsal és szegfűszeggel.

 

SAVANYÚ KÁPOSZTA SALÁTA

A konyhaművészet során gyakran találkozunk olyan egyszerű, mégis ellenállhatatlan ízkompozíciókkal, amelyek mélyen gyökereznek kultúránkban és emlékezetünkben.

A savanyú káposzta éppen ilyen: egy klasszikus, amely generációkon keresztül örvendeztetett meg bennünket, és továbbra is töretlen népszerűségnek örvend az ebédlőasztalokon.

A káposzta frissessége és a savanykás íz harmóniája az idők során bebizonyította, hogy nemcsak egészséges, hanem rendkívül ízletes is.

Ebben a receptben egy, a savanyított káposztánál gyorsabban elkészíthető, roppanós savanyú káposzta salátát készítünk el!

 

savanyú káposzta recept képekkel

 

BAZSALIKOMOS-ZSÁLYÁS ECETES UBORKA

A savanyú uborka sokunk számára ismert és kedvelt ízvilágot hordoz, ebben a változatban a bazsalikom és a zsálya aromája egészen új dimenzióba emeli ezt a nagy klasszikust.

Az uborka frissítő, roppanós textúrája páratlanul harmonizál a bazsalikom és zsálya markáns, mégis kifinomult aromáival. Az ecet pedig nemcsak tartósságot biztosít, hanem a pikáns ízvilágú összetevőket is remekül összefűzi ebben a receptben!

 

Gyorsan elkészíthető savanyúság recept.

 

MÉZES-FEHÉRBORECETES SÁRGARÉPA

Legyen szó egy elegáns vacsoráról, egy laza grillpartiról vagy egy közönséges hétköznapról, ez a különleges sárgarépa recept garantáltan elvarázsolja az asztalnál ülőket!

A méz és a fehérborecet kombinációja egy olyan ízélményt kínál, amely egyszerre édes, savanyú és kifinomult, mely minden falatnál izgalmassá teszi az étkezést.

 

Mézes-Fehérborecetes Répa savanyúság recept

< Vissza az előző oldalra
Hirdetés
Dizájnkonyha az ország legújabb online gasztro magazinja!

Hirdetés
Dizájnkonyha Magyarország legújabb online recept magazinja!

Hirdetés
Kövesd a Dizájnkonyha recepteket a Youtubeon!

Hirdetés
Dizájnkonyha Tiktok közösség

Hirdetés
https://feil.hu/termekcimke/ekszerek/

Kérlek, kapcsold ki az reklámblokkolót, hogy támogathasd a weboldalunkat.

Oldal újratöltése

a hatodik szeretetnyelv