Hirdetés
Dizájnkonyha cikkek, életmód, receptek, mentes.
Rézhárs Bisztró

Rézhárs Bisztró

+36205307451

Történetünk

A Rézhárs Bisztró lendületes csapatát 10 éves fennállásunk óta a Balla testvérek igazgatják. A séf szerepében Imre felel a konyháért és a változatos, különleges ételkreációkért.

Kapca RÉzhárs bisztró szeged

A Bisztró étlapunkon előtérbe kerül a szezonalitás, a helyi alapanyagok és a hagyományos magyar konyha. Küldetésünknek érezzük megmutatni nektek, hogy a tradicionális ételeinket is lehet modern és izgalmas formában tálalni. …hogy a rántotthús vagy a főzelék is lehet valódi gasztro élmény.

Máté üzletvezetőként irányítja a bisztró napi feladatait és folyamatosan keresi a lehetőségeket hasonló értékeket közvetítő partnerekkel való együttműködésekre. Hiszen fontosnak tartjuk, hogy minél nagyobb részben tudjuk környékbeli kis gazdáktól, családi vállalkozásoktól beszerezni az alapanyagokat. Hiszünk benne, hogy ez az érték minden tál ételt finomabbá és beltartalma szempontjából pedig gazdagabbá tesz.

Kapca x Rézhárs Bisztró

Mindemellett szeretnénk teret biztosítani olyan közösségi szerveződéseknek, ahol minőségi időt tudunk együtt tölteni veletek itt, Alsóváros kapujában.

Elsődleges számunkra a minőség, ezért folyamatosan képezzük magunkat a legújabb alapanyagok és technológiák elsajátítása érdekében. A csapattal együtt tanulmányutakon járjuk végig az érdekes vendéglátóhelyeket a halsütődéktől a fine-dining helyekig, felkutatjuk a figyelemreméltó pékséget, fagyizót, sajtmanufaktúrát, sörfőzdét és mindenből elhozzuk a legjavát.

rézhárs szeged

Szezonálisan megújuló Rézhárs Bisztró kínálatunkkal várunk minden gasztronómia iránt érdeklődő, lelassulni vágyó családot, barátot, szomszédot és utazót egyaránt.

Barátsággal!

Rézhárs Crew

Kíváncsi vagy milyen ez a hely? Olvasd el étterem kritikai cikkünket ide kattintva!

 

rezhars logo final 01

Asztalfoglalás itt!

FENNTARTHATÓ, MERT:

Hirdetés
Iratkozz fel a Dizájnkonyha hírlevélre!

fenntartható cikkeink

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz.
Kérjük, támogass bennünket a blokkolók letiltásával.

a hatodik szeretetnyelv