– Répás tésztával, Fügével tálalva – Hozzávalók a tésztához: 1 konzerv Globus bébirépa (240 g) 480 g liszt 3 tojás ~8 g só
Hozzávalók a tésztához: 250 g liszt 80 g vaj 40 g víz 1 tojás 20 g cukor 1 csipet só Hozzávalók a krémhez: 200 ml habtejszín 100 g cukor 3
Gasztrokalandozások – Egy szuperédes Közel-Keleti desszert A legutóbbi jordániai utunk is egyértelműen gasztronómiai kalandba is
Gyorsan elkészíthető és látványos desszerttel szeretnéd várni a vendégeket? ezt a klasszikus tiramisut még sütnöd sem kell! Kivéve ha
A nálunk babapiskótaként ismert sütemény eredetileg “ladyfinger” néven ismert, ráadásul már a 15. században is készítették, magának
Az őszi estékből nem maradhat ki egy kis borozgatás, jól betakarózva egy film vagy a párunk társaságában. Ehhez pedig tökéletes
kamu kovásszal A leírt mennyiségből kb 900 grammos kenyér készül el, a kamu kovásszal pedig nagyon puha, napokig finom kenyeret tudunk
Házi vanília pudinggal és szilvalekvárral édesített mákos töltelékkel gondoltam most újra a Mákos gubát! Hozzávalók a mákos
Teljes kiőrlésű lisztből! A GALETTE egy szuper egyszerűen elkészíthető francia pite utánzat, egy látványos desszert, amivel a kezdők sem
Ha az esti film vagy sorozatnézés mellé házi készítésű nasit kerestél, nem kell tovább menned! Ezt a vegán snack tálat gyorsan
pirított babbal A hummusz tökéletes előétel, délután nasi, de akár főételként is megállja a helyét! Házibulit szervezel? Megtaláltad a
Hozzávalók ~ 1500 g paprika 100 ml olívaolaj 20 ml fehérborecet 10 gerezd fokhagyma 1 tk bors 50 g só A paprikát megmosom, majd megtisztítom