Grillezett tofuval – 1 főre – Hozzávalók 1 csomag tofu ½ tk fűszerkeverék só, bors 2-3 fej gomba ½ kígyóuborka 2 levél
Hozzávalók 500 ml forró víz 350 g káposzta 50 ml 10%os ecet 15 g porcukor 3 g köménymag 1 g koriandermag 4 g só A káposztát megtisztítom
Hozzávalók 500 ml natúr joghurt 200 ml víz ½ tk só 1 tk római kömény 1 tk citromlé A joghurtot kimérem, majd hozzáadom a vizet és a
Sült babbal – 2 főre – Hozzávalók 400 g csicseriborsó 400 g bab 2 gerezd fokhagyma 100 ml víz 50 ml olívaolaj 2 ek citromlé 3 ek
Sütés/főzés nélkül! Hozzávalók 2 főre 1 db GLOBUS Vital Duo Quinoa 100 g 1 db GLOBUS Párolt Cékla kocka 300 g 10 szem
Tahinis feta krémmel Hozzávalók 1 padlizsán 2-3 ek szezámmag olívaolaj só, bors 1 csomag feta 125 ml kókuszjoghurt 100 ml növényi tej
Hozzávalók 500 g uborka 60 ml 10%os ecet kb 300 ml forró víz 10 g só 10 levél bazsalikom 1 g zsálya 10 g szárított paradicsom 1 ek porcukor
Kókuszos Felhőkkel Hozzávalók a madártejhez 800 ml tej 2 tojássárgája 400 g friss vagy fagyasztott eper 80 g cukor 1 tk vanília Hozzávalók
Hozzávalók 300 g joghurt 2 tojás 80 g fehérjepor 20 g darált mák 120 g finomszemű zabpehely 100 g gyümölcs 6 g sütőpor 1 csipet só A
4-5 levél káposzta 1 ek olívaolaj bors só A káposzta leveleket megmosom és kb fél tenyérnyi méretűre tépkedem. Használjunk annyi
– chilis-köményes édesburgonya pürével – Hozzávalók 2 főre 1 közepes méretű cukkini só, bors 1 ek olívaolaj 4 kisebb
Hozzávalók 500 g gyümölcs 350 ml tej 100 g cukor 100 g liszt 4 tojás 50 g vaj 1 ek vanília kivonat 4 g sütőpor A gyümölcsöket megmosom és