A lemon curd egy könnyen elkészíthető, fanyar mégis édes krém, amit kiválóan használhatunk torták, fánkok vagy éppen sajttorták
Hozzávalók a tésztához: 140 g liszt 20 g mandula liszt 50 g porcukor 80 g vaj ½ tojás A liszteket és a porcukrot mérjük ki, majd szitáljuk
Hozzávalók: 250 g zabpehely 100 g kókuszzsír 130 g méz 1,5 tk fahéj 100 g aszalt datolya 100 g pekándió 50 g tökmag 50 g dió 20 g
Hozzávalók a krémhez: 180 g tehéntúró 125 g juhtúró 150 g tejföl 1 gerezd fokhagyma 1 tk őrölt fűszerkömény 1,5 tk édes fűszerpaprika
spenóttal és dióval mézen pirítva Hozzávalók a tésztához: 300 g liszt 3 L-es méretű tojás ½ tk só Hozzávalók a töltelékhez: 250 g
Hozzávalók a krémleveshez 5 db paradicsom 1 db piros kalifornia paprika 4 gerezd fokhagyma 1 fej vöröshagyma 1 konzerv Globus Párolt Fehér bab
Egy egyszerű francia különlegesség, ami tökéletes és figyelmes ajándék is lehet szeretteinknek. Hozzávalók: 100 g blansírozott
A Crème brûlée egy égetett krém, amivel Trinity vagy Catalana krém néven is találkozhatunk. Kellemesen vaníliás sütőben sült puding,
Hozzávalók a tésztához: 300 g kenyérliszt 100 ml sűrített tej 40 g cukor 1 tojás 1 csipet só 80 ml langyos tej 1 csomag instant élesztő 1
Hozzávalók a tésztához 500 g liszt 25 g mandulaliszt 7 g instant élesztő 15 g cukor 200 ml tej 80 g cukor 2 tojás 3 g őrölt fahéj 2 g
Édesen, gyümölcsökkel A Dutch Baby, vagyis a palacsintafelfújt elképesztően egyszerűen elkészíthető. Látványra és ízre pedig igazán
Cheddar ropogóssal Hozzávalók a krémleveshez: 2 konzerv Globus Bio Szuperédes Csemegekukorica 1 fej vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 5 szem