spenóttal és dióval mézen pirítva Hozzávalók a tésztához: 300 g liszt 3 L-es méretű tojás ½ tk só Hozzávalók a töltelékhez: 250 g
Hozzávalók a krémleveshez 5 db paradicsom 1 db piros kalifornia paprika 4 gerezd fokhagyma 1 fej vöröshagyma 1 konzerv Globus Párolt Fehér bab
Egy egyszerű francia különlegesség, ami tökéletes és figyelmes ajándék is lehet szeretteinknek. Hozzávalók: 100 g blansírozott
A Crème brûlée egy égetett krém, amivel Trinity vagy Catalana krém néven is találkozhatunk. Kellemesen vaníliás sütőben sült puding,
Hozzávalók a tésztához: 300 g kenyérliszt 100 ml sűrített tej 40 g cukor 1 tojás 1 csipet só 80 ml langyos tej 1 csomag instant élesztő 1
Hozzávalók a tésztához 500 g liszt 25 g mandulaliszt 7 g instant élesztő 15 g cukor 200 ml tej 80 g cukor 2 tojás 3 g őrölt fahéj 2 g
Édesen, gyümölcsökkel A Dutch Baby, vagyis a palacsintafelfújt elképesztően egyszerűen elkészíthető. Látványra és ízre pedig igazán
Cheddar ropogóssal Hozzávalók a krémleveshez: 2 konzerv Globus Bio Szuperédes Csemegekukorica 1 fej vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 5 szem
Hozzávalók: 500 g liszt 2 tojássárgája 1 egész tojás 100 g vaj 250 g méz 100 g porcukor 6 g sütőpor 5 g fahéj 2 g szegfűszeg 2 g
Aki tudja mi az a Panna Cotta, biztosan tudja azt is, hogy egy ízig-vérig olasz desszertről van szó. Telített ízekkel, lágy és könnyű
Naranccsal és szegfűszeggel.. Hozzávalók 400 g sütőtök 200 ml víz 100 ml fehérbor ecet ½ narancs leve 10-15 db szegfűszeg ízlés szerint
-jalapenoval- –vegán– Hozzávalók 500 g sütőtök 2 db sárgarépa 2 db paradicsom 1 fej vöröshagyma 1 fej fokhagyma 425 ml