Hirdetés
Dizájnkonyha cikkek, életmód, receptek, mentes.
Mentesen egészségesen by Jerkovics Bogi

Mentesen egészségesen by Jerkovics Bogi

Jerkovics Boglárka vagyok, séf, életmód-, és vegán táplálkozási tanácsadó, mentes gasztrospecialista.

Hiszem, hogy egészségtudatosan, és ételérzékenységgel étkezni, vagy éppen diétázni nem csak sanyargatva, folytonos lemondásokkal lehet. Abszolút lehetséges változatos étkezéssel, és finom ízekkel kombinálva!

Mára már okleveles gasztro szerelmesként,tanácsadóként, különböző diéták,és táplálkozási módokban elmélyülve állok előttetek. Küldetéstudatomnak érzem , hogy tanácsadásaimon,workshopjaimon, és egyéb szolgáltatásaimon keresztül átadjam, hogy a diétás, allergénektől mentes étkezés mennyire egyszerű is tud lenni.Segítve ezzel mindenki életét.

Szolgáltatásaim az én missziómat hivatott átadni ,viszont teret és lehetőséget nyújt általam számos más eseménynek, alkalomnak is. Megoldás, jó program, különleges élmény a gasztronómia kedvelők, valamint a gasztronómiával ismerkedők számára is.

Workshopjaim alapvetően glutén-,tej-,és cukormentesek. Ezek egyénileg kombinálhatóak egyéb más mentességgel is pl.: tojás, stb. Ha felkeltettem érdeklődésed több opció közül is tudsz választani, hogy milyen formában keresnél fel engem.

Mentesen egészségesen by Jerkovics Bogi

Mindig is küldetésemnek éreztem átadni azt, hogy a főzés össze hozza az embereket, de ennek lehet egy egészségtudatos módját is választani.

Ami pedig nem a lemondással egyenértékű, csak egy kis gondolkodásmód váltással. Egy divat diétának köszönhetően 24 kg felesleggel kellett megbirkóznom. Sajnos emellett egy hormonháztartás felborulást is bezsebeltem bónuszként, majd évekkel később egy komplex ételérzékenység palettát is. Ezen évek alatt időről-időre, nagyon sok mindent kellett kitapasztalnom a táplálkozási alapelvek, és a szervezet működésének szempontjából.

Célom, hogy átadjam mindazt a tudást amit megszereztem, hiszen:

Tudom milyen az, mikor az extra szénhidrát megvonás miatt csak sóvárogsz minden étel után..
Tudom milyen az, mikor nem bírod tovább, és falási rohamok törnek rád… majd újra kezded a „megvonós diétát”, bírod pár napig, és újra jönnek a falási pillanatok.. így a szervezet megköti a vizet..jelentős súlygyarapodást látsz már pár nap alatt is… az edzéseket sem bírod úgy, mert nem kap megfelelő tápanyagot a tested…lelkileg padlón, azt sem tudod mihez kezdj…

 

Mentesen egészségesen by Jerkovics Bogi

Részletekért kattints ide!

FENNTARTHATÓ, MERT:

Hirdetés
Iratkozz fel a Dizájnkonyha hírlevélre!

fenntartható cikkeink

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz.
Kérjük, támogass bennünket a blokkolók letiltásával.

a hatodik szeretetnyelv