Hirdetés
https://www.mentesbor.hu/

Mentes Bor Webshop

+36309890249

A Mentes Bor webshop Magyarországon egyedülállóan rendelkezik széles hisztaminszegény-, natúr-, és alkoholmentesített borkínálattal. Ismerj meg minket közelebbről!

A Mentes Bor webshop alapítója, Zsiros Bernadett 2021 februárjában hazánkban elsőként kezdett el garantáltan hisztaminszegény, vegán bioborokat forgalmazni személyes érintettségéből fakadóan a hisztaminintoleranciában. A kínálatot hamar tovább bővítettük hozzáadott kénmentes szulfitszegény, illetve fruktóz- és szorbitszegény tételekkel is.

A nagy érdeklődés és a további egyedi igények kiszolgálására 2022 végén elindultunk az alkoholmentesített termékpalettával is, mely azóta szintén rendkívül nagyot bővült, és büszkén állíthatjuk, hogy jelenleg nálunk található a legszélesebb minőségi, valóban finom bor- és pezsgőválaszték.

Mentes Bor webshop

Hogy kiálljunk a helyi termelők és a fenntarthatóság mellett, hazai natúr borokból is széles és izgalmas választékot kínálunk. Organikus/vegyszermentes natúr boraink többsége hozzáadott kénmentes, és egytől-egyig szűrés és derítés nélkül kerülnek palackozásra.

Célunk, hogy újra elérhetővé tegyük az önfeledt borozás élményét azok számára is, akik hisztaminérzékenységgel, allergiákkal, egészségügyi problémákkal küzdenek, vagy egyszerűen szeretnének tudatosan, minőségi borokat választani. Egyre többen tapasztalnak különféle légúti-, bőr- vagy emésztési panaszokat, fejfájást akár kisebb mennyiségű borfogyasztás után is, azonban kevesen tudják, hogy sok esetben ezt a borok magas hisztamin- vagy kéntartalma, esetleg ezek együttese váltja ki – azt pedig még kevesebben, hogy a Mentes Bor kínálata ezekre megoldást is nyújthat!

Alkoholmentesített kínálatunk pedig tökéletes választás cukorbetegeknek, egészségtudatos/vegán fogyasztóknak, terhes/szoptató kismamáknak, vagy akár sofőröknek is!

Így többé egy bor vagy pezsgőkedvelőnek sem kell kimaradnia a közös koccintásból, legyen szó akár családi vagy baráti összejövetelekről, céges eseményekről és rendezvényekről, vagy romantikus estékről.

Mentes Bor webshop

Fontosnak tartjuk az edukációt is, hiszen célunk a mértékletes, tudatos, minőségi borfogyasztás népszerűsítése, éppen ezért Tudástárunk folyamatosan bővítjük hasznos és izgalmas tartalmakkal!

Nézz körbe nálunk, és emeld Te is új szintre az borozás élményét!

www.mentesbor.hu

FENNTARTHATÓ, MERT:

Hirdetés

fenntartható cikkeink

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz.
Kérjük, támogass bennünket a blokkolók letiltásával.

a hatodik szeretetnyelv