Hirdetés
A szuperédes bio kukorica és a lédús cékla tökéletes egyensúlyt teremtenek.

Kukoricás Céklasaláta

A szuperédes bio kukorica és a lédús cékla tökéletes egyensúlyt teremtenek ebben a tápláló salátában, ami magában hordozza a nyár vibráló színeit és frissességét!

A konzervek levét szűrjük le, majd tegyük félre a zöldségeket. A lilahagymát tisztítsuk meg, majd kockázzuk fel apróra.

a céklában található vegyületek támogatják a máj méregtelenítő folyamatait.

Mérjük ki a joghurtot, a majonézt és a mustárt. Csavarjuk ki a citrom levét, majd keverjük el alaposan. Adjuk hozzá a fűszereket, használhatunk friss metélőhagymát is.

Ezután keverjük el a krémmel a céklát, a kukoricát és a lilahagymát. Tálaláshoz pihentessük 1 órát a hűtőben, így még jobban összeérnek az ízek!

 

Ha kíváncsi vagy hogyan készítsd el, nézd meg ezt a videót!

A recept létrejöttét a Globus Magyarország támogatta.

TUDTAD?

Néhány érv a rendszeres céklafogyasztás mellett:

  • A cékla tele van fontos tápanyagokkal, például vitaminokkal és ásványi anyagokkal, mint például A-, C-, K-vitamin, folsav, vas, kálium és mangán.
  • Jótékony hatással van a vérnyomásra: A cékla magas káliumtartalma segíthet csökkenteni a vérnyomást, és a benne található nitrátok hozzájárulnak az érrendszer egészségéhez is.
  • Ráadásul a céklában található vegyületek támogatják a máj méregtelenítő folyamatait, ezzel segítve szervezetünket a toxinok eltávolításában.

Hozzávalók

  • 1 konzerv Globus Bio Szuperédes Csemegekukorica
  • 1 konzerv Globus Párolt Cékla kocka
  • 1 kis fej lilahagyma
  • 200 g natúr joghurt
  • 60 g majonéz
  • 10 g mustár
  • ¼ citrom leve
  • ¼ tk szerecsendió
  • 1 tk metélőhagyma
  • ¼ tk frissen őrölt bors
  • 2 csipet só
Hirdetés
Dizájnkonyha az ország legújabb online gasztro magazinja!

Legnépszerűbb cikkek
Hirdetés

Hirdetés
Kövesd a Dizájnkonyha recepteket a Youtubeon!

  • 1 konzerv Globus Bio Szuperédes Csemegekukorica
  • 1 konzerv Globus Párolt Cékla kocka
  • 1 kis fej lilahagyma
  • 200 g natúr joghurt
  • 60 g majonéz
  • 10 g mustár
  • ¼ citrom leve
  • ¼ tk szerecsendió
  • 1 tk metélőhagyma
  • ¼ tk frissen őrölt bors
  • 2 csipet só
Hirdetés

próbáld ki a többi receptünket is!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz.
Kérjük, támogass bennünket a blokkolók letiltásával.

a hatodik szeretetnyelv