Hirdetés
Kabay Patika

Kabay Patika

+3662420763

A Kabay Patika több, mint 25 éve áll a vásárlók rendelkezésére. Hatalmas raktárkészlettel, elkötelezett, mosolygós kollégákkal igyekszünk kiszolgálni a hozzánk betérőket.

Gyógyszertárunk 1995-től privatizált patikaként, családi vállalkozásként működik. Szerepet vállalunk a szakember képzésben is, hiszen kiemelt oktató gyógyszertár vagyunk. Dr. Mód Lászlóné, vezető szakgyógyszerészünk az év oktató gyógyszerésze volt 2012-ben.

Dr. Mód Péter vezető szakgyógyszerészünk szakvizsga és államvizsga elnöki tisztséget tölt be az elmúlt 10 évben SZTE-GYTK-n. Büszkék vagyunk rá, hogy 2017-ben az év gyógyszertára megtisztelő címet is megkaptuk.

Kabay Patika

A társadalmi szerepvállalás kiemelt figyelmet kap a mindennapjainkban, hiszen rendszeresen támogatunk számos egészségügyi, egyetemi és egyéb alapítványt (Hispanisztika alapítvány,GEMMA, Bátor Tábor, Ökumenikus Segélyszervezet, Szegedi Gyógyszerészképzésért alapítvány, Kolonics alapítvány, Rotary, Lions, Kisgyerekek is lehetnek nagy betegek alapítvány, Alsóvárosi Kulturális alapítvány, Együtt a Kisangyalokkal alapítvány, Szegedi Hospice, Kapaszkodó Ökumenikus alapítvány, Léleklépő alapítvány, )

Kabay Patika

A Covid idején az SZTE Klinikai Központot 2 millió forint értékű eszköztámogatással segítettük. Remek az együttműködésünk a Szegedi Vadasparkkal, az örökbefogadási program aktív résztvevői vagyunk.
Az egészség elhivatott nagyköveteként életünk része a sport és a lehetőségeinkhez mérten támogatjuk is városunk tehetséges sportolóit. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a szegedi sportélet alakulását, így van alkalmunk rá, hogy megfelelő hátteret biztosítsunk a tehetségeknek.

Az Ön egészsége a mi hivatásunk!

FENNTARTHATÓ, MERT:

Hirdetés

fenntartható cikkeink

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz.
Kérjük, támogass bennünket a blokkolók letiltásával.

a hatodik szeretetnyelv