Hirdetés
fenntartható vásártér dizájnkonyha
Great Taste Award

Gasztro-Oscar díjas pisztáciás csigát kóstoltunk!

Minden évben megrendezésre kerül a Great Taste Award, ahol nemzetközi szinten is lehetősége van a hazai vállalkozásoknak megmérettetni magukat.

Így tett a Vál-Völgye Pékség is, a Pisztáciás csigájuk pedig el is hozott egy csillagot! Ezáltal a kis hazai pékség az első kelet-európai pékséggé vált, amit ezzel a rangos díjjal tüntettek ki.

Na de tényleg megéri a felhajtást? Megkóstoltuk, mondjuk!

 

Mi is az a Great Taste Award?

A Great Taste a világ egyik legelterjedtebb és legismertebb nemzetközi élelmiszer- és ital minősítő rendszere.

A Great Taste Award-on részt vevő termékeket egy több, mint 500 független szakértőből álló zsűri értékeli. A zsűri objektív és részrehajlás nélküli véleményt formáló séfekből, fogyasztókból, élelmiszer kritikusokból és kereskedőkből áll.

Great Taste Award

A megmérettetésen a termékek egy, két vagy három csillagos minősítést érhetnek el, a Great Taste csillagai pedig elismert minőségi tanúsítványokként szolgálnak, ami garanciát ad a termék minőségéről a vásárlóknak is!

 

Hallottál már a Vál-Völgye Pékségről?

A Vál-Völgye Pékség filozófiája a múltbeli értékek megőrzésében gyökerezik, amit minőségi alapanyagokkal és szakértelemmel egészítenek ki. A hagyományok tiszteletben tartása mellett, a modern kor elvárásainak megfelelően, újító szellemmel közelítenek a pékáru készítéséhez.

A minőség, mennyiség és az élmény harmóniája.

ál-Völgye Pékség pisztáciás csiga

Az általuk készített kézműves termékek elsősorban a HoReCa szektort látják el fagyasztható és azonnal fogyasztható péksüteményekkel.

A HORECA a vendéglátóipar szereplőinek gyűjtőneve, az elnevezés az angol “Hotels, Restaurants, Cafés” kifejezések kezdőbetűiből származik.

Bár a Vál-Völgye Pékségnek nincsen saját értékesítési helye, a fagyasztott termékek gyártási módszere lehetővé teszi, hogy a termékeik, beleértve a pisztáciás csigát is, számos helyi üzletben és pékségben kaphatók legyenek, ahol frissen sült formában kerülnek a fogyasztókhoz.

 

Megéri a csillagot a Vál-Völgye Pékség pisztáciás csigája?

Az biztos, hogy ilyen stílusosan dobozolt péksüteménnyel ritkán találkozik az ember, ami már alapjaiban megadta a hangulatát az elfogyasztásának. Ha már Dizájnkonyha, na mit mondhatnék: a külső nem minden, de igenis mindig számít a tálalás!

Az édes péksüti, mint kategória nekem inkább desszert, mint reggeli és habár ez nem tűnik fontosnak, mondom is miért gondolom így. A legtöbb édes péksütemény több, mint édes, tömény, cukros, igazi pusztító kalóriabomba.

Ami nekem pedig kiemelten tetszett ebben a pisztáciás csigában az éppen az, hogy cseppet sem gejl, pont jó, mi több tökéletes el van találva az édessége!

Pedig még a tölteléket sem sajnálták ki belőle, 1:2 arányban tartalmazza a tésztához viszonyítva, ami szép teljesítmény! A töltelék a pisztácia krém mellett, karamellizált pisztácia és csokoládé darabokat is tartalmaz, ami extra élményt ad a roppanósságával.

Vál-Völgye Pékség

Köszönjük a Vál-Völgye Pékség csapatának az ajándék Pisztáciás csigát és a lehetőséget, hogy megkóstolhattuk és véleményezhettük!

A Vál-Völgye Pékség termékeit itt tudod megkóstolni te is!

Szerző: Takács Kriszti

< Vissza az előző oldalra
Hirdetés
Dizájnkonyha az ország legújabb online gasztro magazinja!

Legújabb receptek
Hirdetés
Dizájnkonyha Magyarország legújabb online recept magazinja!

Hirdetés
Kövesd a Dizájnkonyha recepteket a Youtubeon!

Hirdetés
zue online patika új év álomalak

olvass bele a többi cikkbe is!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz.
Kérjük, támogass bennünket a blokkolók letiltásával.

a hatodik szeretetnyelv