Hirdetés
fels bbq szósz

Fels BBQ

+36304020363

Kik is vagyunk?

Egy kanadai út során megkóstolt BBQ szósz inspirált minket arra, hogy létrehozzuk itthon saját BBQ szósz receptúránkat. Testvérpárként és közeli barátként nagyon könnyen el tudtuk indítani a vállalkozásunkat, hazatérve elkezdtünk itthon saját BBQ szószt gyártani, elsősorban családnak, ismerősöknek.

Hazai alapanyagokból kikevert szósz nagy népszerűségnek örvendett a környezetünkben és 2023 januárjában vállalkozásba kezdtünk, hogy ezt a különleges ízvilággal rendelkező BBQ szószt profi arculattal és egy prémium megjelenéssel piacra dobjuk.

Az első hazai gyártás és a piacra lépés között több év telt el, ami lehetőséget biztosított, hogy kipróbáljuk, teszteljük a terméket a környezetünkben.

fels bbq szósz

Mostanra meggyőződtünk arról, az általunk gyártott magyar BBQ szósz olyan emberek igényeit is kiszolgálhatja, akik nem kifejezetten ebben a BBQ szubkultúrában mozognak, hanem egyszerű körökben, családi eseményeken is szívesen fogyasztják.

Termékünk alternatívát nyújt a magas minőségű, profi sütögetők által elismert különböző import BBQ szószokkal szemben is. Első körben egyetlen ízvilággal gyártottunk BBQ szószt, de mostanra a klasszikus ízvilág mellett megjelent a koreai és a csípős változat is.

A gyártás jelenleg egy-két napos munkafolyamat több ezer üveg esetén és a termék szavatossági ideje a gyártástól számított 1,5 év.

fels bbq

Ami a termék különlegességét adja, hogy a gyártás Magyarországon egy manufaktúrában történik a Csongrád-Csanád vármegyei Királyhegyesen, így teljes mértékben egy hazai BBQ szószt kínálunk a piacon.

A könnyebb tálalás érdekében, környezetbarát szempontokat figyelembe véve és a fogyasztói visszajelzések alapján a széles üveg kiszereléssel, csavaros fedővel kerül boltokba, melynek nettó térfogata 370 ml. Így elmondható, hogy a Fels BBQ szósz nem más, mint három fiatal megvalósult álma.

Egy év kanadai tanulmányút és 3 hosszú év itthoni receptfejlesztés után bátran állíthatjuk, hogy létrehoztuk a piacon a legjobb minőségű, hazai alapanyagokból kikevert, prémium BBQ szószt! Jelenleg hazai delikátesz boltokban illetve online rendelésen keresztül kapható.

 

Boltok, ahol megtalálsz minket!

Hússpecialista, Hússzabóság (GoBuda), Bocca delikátesz (Mom bev.), Kisvilla delikátesz, Veranda Delikátesz, Kis Borsó Gasztro, Sercli Cafe, Libra Delikátesz, Aladár Delikátesz, Szega Market, Füge Bolt.

fels bbq logo

Nézd meg a webshopot!

FENNTARTHATÓ, MERT:

Hirdetés

fenntartható cikkeink

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz.
Kérjük, támogass bennünket a blokkolók letiltásával.

a hatodik szeretetnyelv