a hatodik szeretetnyelv

Elindult a STANC!

Hirdetés
Iratkozz fel a Dizájnkonyha hírlevélre!

Az ArtHungry a Modernityvel közösen nyílt pályázaton keresi az elmúlt két évtized legkreatívabb hazai élelmiszer és ital csomagolásait!

Az ArtHungry.com a Modernity együttműködésével, a 2021-ben megjelent TypoHungry című nagy sikerű művészeti album folytatásaként, STANC címmel egy nyílt pályázat keretében nyújt most felületet és lehetőséget minden magyar étel-, és italgyártással foglalkozó cég, hazai reklámügynökség, grafikai stúdió, illetve szabadúszó tervezőgrafikus/designer részére, hogy bemutathassák az elmúlt bő húsz év (2000. január 1. után készült) legkreatívabb termékcsomagolás-megoldásaikat egy exkluzív gyűjteményes művészeti albumban.

A szervezők 2023. szeptember 30-ig várják a nevezéseket az alábbi kategóriákban (a kedvezményes Early Bird nevezés június 30-ig tart):

– Élelmiszer csomagolás
– Ital csomagolás
– Egészség és fitness (funkcionális italok és élelmiszerek)
– Fenntartható design

A szervezők elsősorban a megvalósult projektek bemutatását preferálják, de korlátozott számban koncepciók és diákmunkák is bemutatásra kerülnek.

A pályázatra minden magyar állampolgárságú, 18. életévét betöltött természetes személy vagy Magyarországon bejegyzett jogi személy, gazdasági társaság/szervezet nevezhet.

Fontos szempont az eredetiség, a magas szakmai hozzáértéssel elkészített kivitelezés, az izgalmas tervezési, illetve technikai megoldások használata, de számít az alkotások igényes, megfelelő prezentálása az ArtHungry.com felületén is.

Elindult a STANC – tervezőművészeti pályázat!

A beérkezett pályamunkákat a STANC kurátorai fogják értékelni:

Drozsnyik Dávid, többszörös Red Dot Díjjal, Arany Rajzszög-díjjal, German Design Díjjal jutalmazott Graphasel Design Studio társalapítója

Kaszanyi Nóra, ArtHungry Díjas, DNA Paris Design Díjas tervezőgrafikus

Kiss József Gergely, tervezőgrafikus, a többszörösen díjazott Classmate Studio társalapítója

Laki Eszter, tervezőgrafikus, art director, a Red Dot díjas Studio NUR alapítója

Lakosi Krisztián, tervezőgrafikus, az L2 Stúdió társalapítója

Lakosi Richárd, tervezőgrafikus, az L2 Stúdió társalapítója

Orbán Péter, tervezőgrafikus, a Hidden Characters társalapítója, a Studio Holgersson alapítója

Ördögh László, A többszörös Red Dot Díjjal, Arany Rajzszög-díjjal, German Design Díjjal jutalmazott Graphasel Design Studio társalapítója

Tábori-Simon José, Magyar Formatervezési Díjas, Arany Rajzszög-díjas tervezőgrafikus művész, az ArtHungry művészeti vezetője

Elindult a STANC – tervezőművészeti pályázat!

Az érvényesen leadott nevezések közül a kurátori csapat kiválasztja a legjobbnak ítélt pályamunkákat, amelyek bekerülnek a STANC – Kreatív csomagolástervezés Magyarországon a XXI. században című művészeti album prémium és regular kiadványaiba. A nyomtatott megjelenés mellett a pályázók között kiosztásra kerül a három kategória-fődíj, a támogatók által felajánlott különdíjak, a fenntartható desingért járó különdíj, valamint a közönségdíj is.

A nagy szabású könyvbemutató és kiállítás megnyitó várhatóan 2023. novemberében kerül megrendezésre.

A STANC pályázat hivatalos oldala: stanc.art

Nevezési részletek és pályamunkák: https://arthungry.com/palyazatok/stanc/

Partnerek: Modernity, Group 42, Simon Says, Andras Schram, Phenom magazin, Octogon Architecture and Design, MATT

Az ArtHungry-ról:

Az ArtHungry.com egy független online közösségi oldal és művészeti adatbázis, mely 2015-ben indult el azzal a céllal, hogy a hazai kreatív alkotók egy közös felületen megoszthassák alkotásaikat, gondolataikat, véleményezzék egymás munkáját és kapcsolatokat építhessenek. Az oldalra bárki, bármikor ingyenesen feltöltheti portfólióját, blogolhat, követhet másokat és kreatív alkotócsoportokat is létrehozhat. Az oldalnak több mint hétezer aktív regisztrált tagja van és közel nyolcezer munkát publikáltak már rajta.

(képek forrása: stanc.art)

< Vissza az előző oldalra
Hirdetés
Dizájnkonyha az ország legújabb online gasztro magazinja!

Hirdetés
Dizájnkonyha Magyarország legújabb online recept magazinja!

Hirdetés
Kövesd a Dizájnkonyha recepteket a Youtubeon!

Hirdetés
Dizájnkonyha Tiktok közösség

Hirdetés
https://feil.hu/termekcimke/ekszerek/

Kérlek, kapcsold ki az reklámblokkolót, hogy támogathasd a weboldalunkat.

Oldal újratöltése

a hatodik szeretetnyelv