A Jamaicai éghajlat tökéletes termesztési feltételeket biztosít a cukornád számára.
A 17. században először a spanyol telepesek kezdték meg a cukornád feldolgozását, ez a növény pedig képes volt a terület gazdaságát, kultúráját és iparát egyaránt formálni.
A Canerock Jamaicai fűszeres rumot tisztán, jégen vagy koktélként is fogyaszthatjuk. Ízében édes vanília jegyeket, száraz gyümölcsöket és finom tölgyfa tanninokat fedezhetünk fel!
Jamaica exkluzív termelési módszereket fejlesztett ki és tartott fenn, amelyek továbbra is páratlan rumokat állítanak elő.
A Kávé koktél elkészítéséhez első lépésként főzzünk le egy adag kávét. A hozzávalókat ezután tegyük egy shakerbe és adjunk hozzá egy kevés jeget is.
Rázzuk össze addig, amíg ki nem hűl. Öntsük pohárba, a tetejét pedig díszítsük pár szem kávé babbal!
Ha kíváncsi vagy, hogyan készítsd el, nézd meg ezt a videót!
A recept létrejöttét a Whiskynet.hu támogatta.
Csak 18 éven felülieknek! Fogyaszd felelősséggel!
Recept: Whiskynet.hu & Canerock