Hirdetés
CANEROCK KÁVÉ KOKTÉL

CANEROCK KÁVÉ KOKTÉL

A Jamaicai éghajlat tökéletes termesztési feltételeket biztosít a cukornád számára.

A 17. században először a spanyol telepesek kezdték meg a cukornád feldolgozását, ez a növény pedig képes volt a terület gazdaságát, kultúráját és iparát egyaránt formálni.

A Canerock Jamaicai fűszeres rumot tisztán, jégen vagy koktélként is fogyaszthatjuk. Ízében édes vanília jegyeket, száraz gyümölcsöket és finom tölgyfa tanninokat fedezhetünk fel!

Jamaica exkluzív termelési módszereket fejlesztett ki és tartott fenn, amelyek továbbra is páratlan rumokat állítanak elő.

Canerock rum

A Kávé koktél elkészítéséhez első lépésként főzzünk le egy adag kávét. A hozzávalókat ezután tegyük egy shakerbe és adjunk hozzá egy kevés jeget is.

Rázzuk össze addig, amíg ki nem hűl. Öntsük pohárba, a tetejét pedig díszítsük pár szem kávé babbal!

CANEROCK KÁVÉ KOKTÉL

Ha kíváncsi vagy, hogyan készítsd el, nézd meg ezt a videót!

A recept létrejöttét a Whiskynet.hu támogatta.

Csak 18 éven felülieknek! Fogyaszd felelősséggel!
Recept: Whiskynet.hu & Canerock

TUDTAD?

A Canerock Jamaicai fűszeres rum a készítés során néhány hónapot Pedro Ximenez sherry hordókban tölt, ami intenzív és természetesen édes, méz és kandírozott gyümölcsök jegyeivel összetettséget kölcsönöz a rumnak.

Hozzávalók

  • 50 ml Canerock rum
  • 30 ml kávé
  • 20 ml kávé likőr
  • díszítéshez pár szem kávébab
Hirdetés
lecsó

Legnépszerűbb cikkek
Hirdetés

Hirdetés

  • 50 ml Canerock rum
  • 30 ml kávé
  • 20 ml kávé likőr
  • díszítéshez pár szem kávébab
Hirdetés
fenntartható vásártér dizájnkonyha

próbáld ki a többi receptünket is!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz.
Kérjük, támogass bennünket a blokkolók letiltásával.

a hatodik szeretetnyelv