Banános kakaós palacsinta akár reggelire is!

Banános kakaós palacsinta

Hozzávalók:

250 ml kakaó 

100 g liszt

1 tojás

2 tk 1:4 édesítő

1 ek napraforgóolaj

1 tk vanília kivonat

2-3 banán

2 ek földimogyorókrém

Ez egy kakaó mentő recept volt, viszont elkészíthetitek 250 ml tej és 1 tk kakaópor hozzáadásával is!

A hozzávalókat egy edénybe kimérem és kézi habverő segítségével simára keverem. 

Teflon serpenyőben egyenként kisütöm a palacsintákat. Azért, hogy a banánokhoz képest elég tésztát kapjunk, kicsit vastagabbra sütöttem, mint a palacsintát alapból szoktam.

A palacsintát megkenem kevés földimogyorókrémmel, ráhelyezek még egy palacsintát, majd mehet bele a banán.

Feltekerem és felszeletelem, a végén pedig még egy kis földimogyorókrémet csurgatok a tetejére. 

A földimogyoró krém helyett használhatunk bármilyen mogyorókrémet vagy lekvárt is.

Banán és kakaó a legjobb párosítás!