Hozzávalók:
250 ml kakaó
100 g liszt
1 tojás
2 tk 1:4 édesítő
1 ek napraforgóolaj
1 tk vanília kivonat
2-3 banán
2 ek földimogyorókrém
Ez egy kakaó mentő recept volt, viszont elkészíthetitek 250 ml tej és 1 tk kakaópor hozzáadásával is!
A hozzávalókat egy edénybe kimérem és kézi habverő segítségével simára keverem.
Teflon serpenyőben egyenként kisütöm a palacsintákat. Azért, hogy a banánokhoz képest elég tésztát kapjunk, kicsit vastagabbra sütöttem, mint a palacsintát alapból szoktam.
A palacsintát megkenem kevés földimogyorókrémmel, ráhelyezek még egy palacsintát, majd mehet bele a banán.
Feltekerem és felszeletelem, a végén pedig még egy kis földimogyorókrémet csurgatok a tetejére.
A földimogyoró krém helyett használhatunk bármilyen mogyorókrémet vagy lekvárt is.
